Wednesday, April 20, 2011

Alternatif laen jadik femes selain berblogging


Berdasarkan research yang aku lakukan ceh ceh ceh,ade segelintir mnusie yang bukak blog sebab saje suke2,nak buat diary kehidupan la kunun2..hehe..tapi de plak due tigegelintir makhluk neh bukak blog sebab nak jadik femes!ha..ce cite,ce cite..

Memang la rmai gak artis yang femes dsebabkan dowang neh sowang blogger memerangkap model..

Antaranya cik nadia bayu a.k.a puan nadia bayu yang gojes tuh,fatin liyana yang super hots,irine nadia marcello yang cute mute,cik epal yang trendy mendy,hanis zalikha yang santek ,ben ashaari yang supa dupa dan ramai lagi le yang fofular kat lua sane tuh..lau aku taep kat cni asenye sampai taun depan bawu siap.

Tapi..kowang jangn ingat jadik blogger je bley pemes..ade tip2 len lagi..jom kite selongkar!!

1) kowang blaja men gitar pastu nyanyi cam melda ahmad ke ana rafali,xpom yuna.pastu upload kat youtube..konpem2 x sampai setaun name kowang terpampang kat dada2 akhbar..(ayat bahase melayu penulisan).tapi lau setakat suara cam anak katak tercekik kekatu lupekan jela,try taktik len k.

2) kowang beli shawl bnyak2 pastu dok depan cermin 2 3 ari.
.kowang lilit la cane pom asal nampak chantek coz skam neh macam2 fesyen ade..da pro skit bawu dok depan laptop,record gune webcam pastu upload kat you tube lagi..cam hana tajima..lau nak ag menarik,kowang letak la background music lagu dustan ke..tapi lau setakat nak wat tutorial cane nak pkai tudung sarung tuh bek tayah..

3) lau kowang ade memembe yang ade minat nak blakon atau nyanyi ke,pujuk la dye masuk akademi fantasia ke xpun raja lawak..bile dye da femes skit kowang buat la skandal ngam dowang pastu ambik gamba yang bley mencetuskan kontroversi..hahaha!pakai dress cam jessica alba ke,xpun dok rapet2 ke sambil mnunjukkan aksi2 manje..pastu upload kat pesbuk,post kat twitter dan jugak blog! erk..x tuju kat sape2 taw...

4)kowang komplot dengan beshfren kowang atau partner in crime(pic) buat satu kes bagi 1 dunia taw..kowang g la mnyorok kat tangki mane2,pastu dalam mase yang same p.i.c kowang g wat report kat balai polis tentang khilangan misteri dan pastikan gamba yang di print untuk notis wanted tuh gamba paling hots kowang ade..pastikan tampal kat stiap tiang lektrik kat sume tempat.then,anta mesej mngatakn anda berada di alam lain.slpas 48 jam kowang balek ah,wat muke trauma.

Okeh,aku da mule merapu..mhon kerjasama jangn terpedaya dengan tips2 picisan ini..

1 comment:

Related Posts with Thumbnails